55 jaar signaleren waar het daglicht om vraagt

 

 

VERZEKERINGSGANZENBORDSPEL


Speel mee en reis door het labyrint van schadebehandeling

 

Doe mee! Gooi de dobbelsteen. Plaats uw pion en klop aan bij uw verzekeraar als u door ziekte of letsel uit de running bent. Laat het lot bepalen op welke polis u een beroep moet doen: de WAM, de WIA of een particuliere verzekering. Zie welke stappen u doorloopt en langs welke beoordelaars en behandelaars uw uitkering en herstelprognose wordt bepaald. Kijk mee door de bril van verzekeraars, politici en media naar uzelf en uw medespelers. Zie uzelf niet in elke spelronde als zwaar invalide, maar ook eens als simulant en profiteur.
Verbazing en boosheid zijn toegestaan. Laat uw gevoelens gerust de vrije loop. Die hebben hier geen invloed op het resultaat.
Geen uitkering? In dit spel geen nood: U betaalt in gedachten gewoon uw premies verder en begint gewoon opnieuw. Geen zorgen: Geld speelt nu aan tafel geen rol. Schrijven, reizen en bellen langs instanties en deskundigen? Dat kost u hier niets en vraagt hier geen energie.
Advocaat nodig? Zie de advocaat net als de dokter en de Rechter niet in een ivoren toren. Precies als in de echte wereld is hier aan tafel niets menselijks hen vreemd. Geld, opleiding, relaties en publiciteit be´nvloeden ook hier hun instelling en het resultaat: De behandeling van u en uw medespelers.

U heeft gewonnen? u krijgt een uitkering? Proficiat! Dan mag u nu strijden voor het juiste bedrag. Maar dat is een ander spel.

Het spel Gratis Downloaden...

 

 

  Verantwoording openbaarheid
  54 jaar blootgelegd
  Bronnen verantwoording
  Rapport praktijk verzekeraars
  Wet Aansprakelijkheid Motorvoertuigen
  Afschaffing van de WIA
  Strategie van verzekeraars
  Databanken van Professionals
  Achmea Rabobank Interpolis praktijk
  Opheffing Misbruik; Oplossing
  Laatste nieuws
  Eerder Nieuws en Actualiteit
  Bezoekers van website
  Dank aan ...
  Externe Links
  Overzicht Site-Inhoud

  E-mail sturen

04 januari, 2020